Έμπρακτη στήριξη Δήμου Πάφου προς τους πλυμμυροπαθείς της Αττικής

Print Friendly and PDF

Σημαντική υλική βοήθεια για στήριξη των πληγέντων από την καταστροφική πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017, έστειλε ο Δήμος Πάφου στην αντίστοιχη Τοπική Αρχή της Μάνδρας-Ειδυλλίας Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πάφου υλοποιώντας σχετική ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αγόρασε και απέστειλε ποσότητες οικιακών σκευών για την κάλυψη μέρους των αναγκών των πληγέντων νοικοκυριών της περιοχής.
Τη βοήθεια παρέδωσε για λογαριασμό του Δήμου Πάφου η Δημοτική Λειτουργός Αναστασία Ρούτη Ελευθεριάδου, η οποία κατάγεται από τη Μάνδρα Αττικής.

Η κυρία Ελευθεριάδου παρέδωσε επίσης στη Δήμαρχο της πόλης Ιωάννα Κριεκούκη επιστολή του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος με την οποία εκφράζεται ο συγκλονισμός του Δήμου και των δημοτών της Πάφου για τον άδικο χαμό 23 ανθρώπων και τις ανυπολόγιστες υλικές ζημιές σε εκατοντάδες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και την υποδομή ολόκληρης της περιοχής.

Στο σημαντικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά της υλικής βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς είχε συμπεριληφθεί και ποσό το οποίο συγκέντρωσαν μέσα από φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες οι μικροί μαθητές του International School of Paphos και είχε παραδοθεί στο Δήμο Πάφου για αυτό το σκοπό.