Έρχεται τον Φεβρουάριο στην Κύπρο, το Φεστιβάλ Δράμας

Print Friendly and PDF

Στην Κύπρο ταξιδεύει, τον Φεβρουάριο, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το οποίο διοργανώνουν το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Θέατρο Ριάλτο και το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι προβολές στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, από τις 12 μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου και περιλαμβάνουν τις ελληνικές βραβευμένες ταινίες του 2017.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως από φέτος οι ταινίες έχουν και αγγλικούς υπότιτλους, κάτι που αναμένεται πως θα συμβάλει στη μεγαλύτερη συμμετοχή του κοινού, κάθε εθνικότητας.

Σημειώνεται ακόμη πως πέρσι οι ελληνικές ταινίες του Φεστιβάλ ταξίδεψαν σε 90 πόλεις, αναδεικνύοντας την δυναμική του ελληνικού σινεμά σε τέσσερις ηπείρους.

Στις 12 και 13 Φεβρουαρίου (20:30) θα γίνουν προβολές στο Θέατρο Ριάλτο Λεμεσού και στο Θέατρο Σκάλα, στη Λάρνακα.

Στη Λευκωσία οι ταινίες θα προβληθούν στις 12 και 14 Φεβρουαρίου (21:00), στο Cine Studio, ενώ στην Πάφο στις 13 και 14 Φεβρουαρίου (20:00), στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Την 1η μέρα θα προβληθούν οι ταινίες «Καληνύχτα», «Brazuca», «Testing Greta», «Μάνεκι Νέκο», «Φράγμα», «Κατάψυχη» και «Χριστουγεννιάτικο Αντιπαραμύθι».

Τη 2η μέρα θα προβληθούν οι ταινίες «Play», «Προφιτερόλ», «Η Μέθοδος», «Η Ζωή Μετά», «Mad Dogs», «Το Εισιτήριο», «Ουρανία», και «Η Ασήμαντη Ζωή της Ελένης Παυλή».

Οι προβολές, που έχουν ελεύθερη είσοδο, γίνονται σε στενή συνεργασία των Κινηματογραφικών Ομίλων Λευκωσίας και Πάφου και των Κινηματογραφικών Λεσχών Λεμεσού και Λάρνακας.