Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 18χρονος που βρέθηκε σε κώμα λόγω ναρκωτικών

Print Friendly and PDF

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 18χρονος που βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση λόγω ναρκωτικών. Ο νεαρός νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας ύστερα από ανακοοπή καρδίας συνεπεία χρήσης ναρκωτικών. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τους τρεις συλληφθέντες, οι οποίες πλέον θα βρεθούν αντιμέτωποι με το αδίκημα της ανθρωποκτονίας.

Ως εκ τούτου οι τρεις που τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση αναμένεται αύριο να αφεθούν ελεύθεροι και θα επανασυλληφθούν, προκειμένου να οδηγηθούν στο δικαστήριο για έκδοση νέου διατάγματος κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός από την Μουτταγιάκκα είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ύστερα από χρήση ναρκωτικών ουσιών. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του είχε μεταφερθεί ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Για την υπόθεση η Αστυνομία συνέλαβε αρχικά δύο Σύρους ηλικίας 28 και 39 ετών, οι οποίοι τελούν υπό 8ήμερη κράτηση.

Ακολούθως η Αστυνομία συνέλαβε τρίτο άτομο, επίσης Σύριο ηλικίας 25 ετών, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισαν οι ανακριτές, φέρεται να είναι το πρόσωπο που πούλησε τη ναρκωτική ουσία MDMA (τύπου έκσταση), στον 18χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των 20 ευρώ.

Τραγική ειρωνία είναι το γεγονός ότι ο άτυχος νεαρός θα γιόρταζε αύριο τα 18α γενέθλιά του.

Νέος εντοπισμός ναρκωτικών στο Τραχώνι

Η Αστυνομία εντόπισε σήμερα έξι κιλά κάνναβης στο Τραχώνι Λεμεσού και προχώρησε στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων.

Όπως δήλωσε ο Υποδιοικητής της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης, μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ύστερα από αξιολόγηση πληροφορίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 41χρονος. Από έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν δύο κιλά κάνναβης, ενώ δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του.

Έρευνα έγινε και στην οικία του 37χρονου αδελφού του, επίσης στο Τραχώνι, όπου εντοπίστηκαν άλλα τέσσερα κιλά κάνναβης, ενώ στην πορεία προέκυψε μαρτυρία εναντίον δυο ακόμη προσώπων, 36 και 40 ετών.

Οι τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν και ανακρίνονται, ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.