Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Dodoni Cyprus Limited

Print Friendly and PDF

 

Με την αλλαγή του χρόνου έγινε και η αλλαγή στην διοικητική δομή της εταιρίας DODONI (CYPRUS) LIMITED. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Πανίκος Χατζηκώστας αποχώρησε από τη θέση του την οποία και ανέλαβε ο νυν Οικονομικός Διευθυντής της Εταιρείας, κ. Mikhail Pozdnyakov. Ο κ. Χατζηκώστας, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Προέδρου, όπου θα επικεντρωθεί κυρίως σε στρατηγικά θέματα που αφορούν τόσο την DODONI (CYPRUS) LIMITED, όσο και τη μητρική Εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.

Σημειώνεται ότι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Mikhail Pozdnyakov βρίσκεται στην Εταιρεία από την ίδρυσή της ως Οικονομικός Διευθυντής, θέση την οποία θα συνεχίσει να διατηρεί επιπροσθέτως του ρόλου του ως Διευθύνων Σύμβουλος. Ο Μ. Pozdnyakov, είναι Κύπριος υπήκοος, κατέχει το τίτλο του Chartered Certified Accountant και είναι μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. , κ. Tom Seepers επισήμανε ότι «Η συμβολή του κ. Χατζηκώστα υπήρξε καθοριστική στην ίδρυση της Εταιρείας DODONI (CYPRUS) LIMITED και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να δημιουργήσει, να οργανώσει και να παραδώσει σε πλήρη λειτουργία, την πιο σύγχρονη βιομηχανία παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Κύπρο.
Εκ μέρους της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πανίκο Χατζηκώστα για την έως τώρα πολύτιμη συμβολή του και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο, από τον οποίο θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη λειτουργία της Εταιρείας από τη θέση του Προέδρου».

Εξήρε παράλληλα την πείρα του κ. Χατζηκώστα η οποία είναι εφόδιο όπως ανέφερε για την συνεισφορά του στην μακροπρόθεσμη στρατηγική καθοδήγηση της εταιρίας. Εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί απολύτως ομαλά.