Απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια η Αστυνομία για τον θάνατο του Ν.Σιαφκάλη

Print Friendly and PDF

Η Αστυνομία αποκλείει από τις προκαταρκτικές εξετάσεις το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο του 83χρονου σκηνοθέτη και ηθοποιού Νίκου Σιαφκάλη.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως “από τις μέχρι τώρα εξετάσεις δεν έχει διαφανεί ότι ο θάνατος του προήλθε από εγκληματική ενέργεια”.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου γύρω στις 07:00 σήμερα το πρωί τουρίστας ο οποίος περπατούσε στην παραλιακή περιοχή Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς αντιλήφθηκε στην άκρη της θάλασσας ένα αναίσθητο πρόσωπο.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία και απέκλεισε αμέσως την σκηνή για την διενέργεια εξετάσεων .

Όπως διαπιστώθηκε, ανέφερε ο κ. Ιωάννου, το αναίσθητο αυτό πρόσωπο ήταν νεκρό, και κατόπιν τούτου επειδή η περιγραφή του ομοίαζε με τον 83χρονο ο οποίος αναζητείτο εδώ και δύο μέρες στην θαλάσσια περιοχή Λατσιού ενημερώθηκαν οι οικείοι του όπου αναγνώρισαν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Ακολούθως είπε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, κλήθηκε ιατροδικαστής στο μέρος ο οποίος και διενήργησε αυτοψία .

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του 83χρονου σκηνοθέτη θα γίνουν γνωστά αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε ακόμη πως κοντά στην σκηνή ανευρέθηκαν κάποια τεκμήρια τα οποία παρελήφθησαν για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων, όπως η μικρή φουσκωτή βάρκα,που ανήκει στον 83χρονο μαζί με ένα καλάμι ψαρέματος και άλλα μικρά αντικείμενα τα οποία ανήκουν στον ίδιο.