Πρόεδρος: Δεν ισχύουν τα σενάρια για την σύνθεση του νέου Υπουργικού

Print Friendly and PDF

«Κύριο μέλημα του ΠτΔ είναι είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα», αναφέρει σε ανακοίνωση της ο Προεδρία της Δημοκρατίας με αφορμή τις φήμες και τις διαδόσεις που γίνονται για την σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα σενάρια που ακούγονται για την νέα σύνθεση του Υπουργικού δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας

Με αφορμή δημοσιεύματα στα ΜΜΕ. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι κύριο μέλημα, μετά την επανεκλογή του, είναι ο καθορισμός και η ιεράρχηση σειράς δράσεων με βάση το προεκλογικό του πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η ενασχόληση με τη σύνθεση του νέου κυβερνητικού σχήματος θα τον απασχολήσει όταν θα ολοκληρωθούν οι όλοι σχεδιασμοί για την ακολουθητέα πολιτική στα προβλήματα και τις προκλήσεις που η νέα Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει.

Συνεπώς, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απευθύνει θερμή έκκληση προς τους λειτουργούς των ΜΜΕ να μη δίνουν πίστη στις οποιεσδήποτε φήμες ή διαδόσεις για τη σύνθεση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Τα όσα διαδίδονται ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.