Β.Παπαδόπουλος: Υπόλογος στο λαό αν ναρκοθετηθεί η προσπάθεια για το ΓεΣΥ θα είναι ο Ν. Παπαδόπουλος

Print Friendly and PDF

Υπόλογος στον κυπριακό λαό εάν η προσπάθεια για το ΓεΣΥ ναρκοθετηθεί, θα είναι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, δήλωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την αντιπαράθεση μεταξύ του Υπουργού Υγείας και του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι  «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και ο κ. Παμπορίδης ανέλαβε αυτό το βάρος και έφερε σε πέρας με μεγάλη επιτυχία επιτέλους η Κύπρος να αποκτήσει το ΓεΣΥ, κάτι που όλοι οι πολίτες θέλουν ώστε να είναι όλοι οι πολίτες της Δημοκρατίας ασφαλισμένοι».

Πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δύο συσκέψεις των κομμάτων, κατάφερε μια «πρωτοφανή συναίνεση» παρά τις διαφορετικές απόψεις που υπήρχαν από όλες τις πλευρές.

«Ψηφίσαμε όλοι μαζί στη Βουλή τελικά και ήταν ένα επίτευγμα ομοφωνίας ολόκληρου του πολιτικού κόσμου», είπε.

Δυστυχώς, ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος, «για προεκλογικούς λόγους και μόνο, ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος προσπαθεί να ναρκοθετήσει με αυτές τις επιθέσεις προς τον Υπουργό Υγείας όλη αυτή τη συλλογική προσπάθεια».

Κατέληξε λέγοντας ότι «δεν θα είναι ο κ. Παμπορίδης υπόλογος στον κυπριακό λαό αν όλη αυτή η προσπάθεια ναρκοθετηθεί. Υπόλογος θα είναι ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος».