Γαρύφαλλα της αγάπης και του σεβασμού, πρόσφερε η ΠΕΟ

Print Friendly and PDF

Γαρύφαλλα της αγάπης και του σεβασμού, πρόσφερε η ΠΕΟ στις γυναίκες που εργάζονται στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Επί τόπου ήταν ο ΓΓ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης. Η δράση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρα της Γυναίκας.

Σε πάνω από 300 εργαζόμενες γυναίκες στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, μοίρασε η ΠΕΟ γιορτάζοντας την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, γαρύφαλλα αγάπης και σεβασμού, όπως τα ονόμασε ο Γενικός της Γραμματέας της Οργάνωσης Πάμπης Κυρίτσης.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Κυρίτσης ανέφερε ότι η 8η του Μάρτη είναι η παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, της αγωνιζόμενης, εργαζόμενης γυναίκας και αυτό παραπέμπει σε τεράστιους, διαχρονικούς, ενίοτε κι αιματηρούς αγώνες για την ισότητα, την ισοτιμία, για καλύτερες συνθήκες ζωής και δουλειάς, με πρωταγωνίστριες τις εργαζόμενες γυναίκες.

«Αυτή την ημέρα η ΠΕΟ έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια μια Παγκύπρια εκστρατεία, με το γαρύφαλλο της αγάπης και του σεβασμού μας προς τις γυναίκες, σε εκατοντάδες χώρους δουλειάς», είπε.

Το μήνυμα αυτής της εκστρατείας είναι μήνυμα σεβασμού και εκτίμησης για τη συμβολή της εργαζόμενης γυναίκας στην Κοινωνική πρόοδο, αλλά και για τον αξιοπρεπή τρόπο με τον οποίο βιώνει τις αδικίες και την ανισότητα και αγωνίζεται για καλύτερες συνθήκες ζωής, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κυρίτσης. Πρόσθεσε τέλος ότι «ο δρόμος για βελτίωση των συνθηκών δουλειάς και ζωής, περνά μέσα από τους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς αγώνες».