Γονείς στρατιωτικών: Να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία

Print Friendly and PDF

Ώρες αγωνίας ζουν οι οικογένειες των ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο. Εν αναμονή της δίκης, οι γονείς των στρατιωτικών εύχονται να τελειώσουν όλα το γρηγορότερο και να αφεθούν ελεύθερα τα παιδιά τους.

Όπως λέει ο πατέρας του ανθυπολοχαγού στην εφημερίδα «Το Έθνος», το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να γυρίσουν πίσω καλά τα παιδιά.

«Από αυτά που είμαι σε θέση να ξέρω είναι ότι μέχρι λίγες ώρες μετά τη σύλληψή τους τούς φέρθηκαν άψογα. Τι έγινε μετά τη μεταγωγή δεν ξέρω… Να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτή είναι η αγωνία μου πλέον, γιατί γνωρίζω πως τα δικονομικά θέματα έχουν μια σειρά και δεν μπορούν να επηρεαστούν από παρεμβάσεις» επισημαίνει.

Την ίδια ώρα οι γονείς του Δημήτρη Κούκλατζη, όπως λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους, «δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί, προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Αυτό που θέλουν είναι τα δυο παιδιά να είναι καλά στην υγεία τους και να επιστρέψουν γρήγορα».

Οι γονείς των ελλήνων στρατιωτικών έφθασαν τα ξημερώματα στην Αδριανούπολη προκειμένου να είναι κοντά στα παιδιά τους, σε αυτήν την περιπέτεια που περνούν.

 Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πήραν άδεια από τον γενικό εισαγγελέα για να μπορέσουν να επισκεφθούν τα παιδιά τους. Το μεσημέρι έφθασαν στο δικαστικό μέγαρο Αδριανούπολης.