Ν.Παπαδόπουλος: Δεν τέθηκε θέμα ανάκλησης των διαγραφών

Print Friendly and PDF

Δεν ετέθη απο κανένα επισήμως θέμα ανάκλησης των διαγραφών στο ΔΗΚΟ στη χθεσινή συνεδρία του εκτελεστικού γραφείου, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας το πρωϊ στο τρίτο, ο Νικόλας Παπαδόπουλος είπε οτι το θέμα των διαγραφων είναι λήξαν και το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει ενισχυμένο και ενδυναμωμένο την πορεία του.
Αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο του κόμματος Μάριο Καρογιάν, ο κύριος Παπαδόπουλος είπε οτι αντι να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του,εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΔΗΚΟ και του κόσμου του, διατυπώνοντας απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Ολα δείχνουν, πρόσθεσε,οτι δεν ξεπέρασε ακόμη την πικρία για την ήττα του στις εκλογές του 2013, για την ανάδειξη της ηγεσίας του κόμματος.

Είναι ξεκάθαρο, σημείωσε ο κύριος Παπαδόπουλος, οτι ο Μάριος Καρογιάν πήρε τις αποφάσεις του και ακολουθεί το δικό του δρόμο.

Είπε επίσης οτι στη χθεσινή συνεδρία του εκτελεστικού γραφείου, εκτός απο την εισήγηση για καταστατικού συνέδριο στις στις 6 Μαΐου και εκλογικού Συνεδρίου στις 10 Ιουνίου, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί πορεία προς τη βάση για αυζητηθούν οι απόψεις των μελών και των στελεχών.

Πηγή: riknews