Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα-Νετανιάχου

Print Friendly and PDF

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διμερής συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, στο πλαίσιο της Τριμερούς Διάσκεψης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να αφιχθεί στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιείται η Διάσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και αμέσως θα ακολουθήσει τελετή αποκαλυπτηρίων πλακέτας για το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ και αμέσως μετά, δηλαδή στις 12.30 μμ, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση των ηγετών των τριών χωρών. Οι τρεις ηγέτες θα δώσουν κοινή διάσκεψη Τύπου στις 1.45 και θα υπογράψουν την Κοινή Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης.

Προηγούμενη ενημέρωση

Διμερής συνάντηση Τσίπρα – Νετανιάχου

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθεί το 3ο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ και η τριμερής συνάντηση των ηγετών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, έφτασε πριν από λίγα λεπτά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Πριν από την έναρξη της Ολομέλειας του 3ου ΑΣΣ Ελλάδας-Ισραήλ, θα πραγματοποιηθεί η διμερής συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπενιαμίν Νετανιάχου.