Δύο πρόσωπα υπό 6ήμερη κράτηση για διαρρήξεις και κλοπές στην Επαρχία Πάφου

Print Friendly and PDF

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον μιας 19χρονης και ενός 36χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν στις 15 και 28 Δεκεμβρίου, 2017 στην Πάφο.

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν κατόπιν μαρτυρίας που προέκυψε εναντίον τους στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και κλοπής αυτοκινήτου.

Ο 36χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικό ένταλμα στην Πάφο, ενώ η 19χρονη συνελήφθη χθες το μεσημέρι όταν, 60χρονη διαπίστωσε ότι η οικία της στην Πάφο είχε παραβιαστεί, ενώ εντόπισε την 19χρονη να βρίσκεται στην οροφή της πέργολας την οικίας.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου συνέλαβαν την 19χρονη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος που εκκρεμούσε εναντίον της, ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που έγιναν πλησίον της οικίας, εντοπίστηκε αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στις 28 Δεκεμβρίου, 2017 στην Πάφο.

Η Αστυνομία για την υπόθεση έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.