Ευχές για «άλλη μια επιτυχημένη θητεία» έστειλε ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ στον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Print Friendly and PDF

ΚΥΠΕ/Αθανάσιος Γκαβός – Βρετανία/Λονδίνο 06/02/2018 14:50
Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την επανεκλογή του απέστειλε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΠΟΜΑΚ) Ανδρέας Παπαευριπίδης από το Λονδίνο.

Εκφράζοντας τα προσωπικά του συγχαρητήρια και τα συγχαρητήρια των απανταχού αποδήμων Κυπρίων, ο κ. Παπαευριπίδης τονίζει ότι ευχή όλων είναι να έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «άλλη μια επιτυχημένη θητεία για το καλό της ιδιαίτερής μας πατρίδας».

Ο Πρόεδρος της ΠΟΜΑΚ δηλώνει ότι αναγνωρίζεται η δυσκολία του έργου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόσο στο εθνικό θέμα όσο και στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα που περιμένουν λύσεις.

«Αλλά έχετε δοκιμασθεί στα δύσκολα και καταφέρετε με τις ενέργειες και δράσεις σας να βγάλετε την Κύπρο από το τέλμα και να βρει το δρόμο της», συνεχίζει η επιστολή.

Ο κ. Παπαευριπίδης αναφέρει ότι «η Κύπρος μπορεί και θα πάει πιο ψηλά με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, φτάνει όλοι να το αντιληφθούν».

Η επιστολή καταλήγει: «Θα ήθελα ταυτόχρονα να σας διαβεβαιώσω ότι η ΠΟΜΑΚ θα συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα σας για την απαλλαγή της πατρίδας μας από την τουρκική κατοχή και την επανένωσή της, όπως διαχρονικά πράττει όλα αυτά τα χρόνια και ουδέποτε θα πάψουμε να αγωνιζόμαστε μαζί σας μέχρι την τελική δικαίωση».