Ινδία: 16χρονος μαθητής έκοψε τον λαιμό 6χρονου για να μη δώσει διαγώνισμα

Print Friendly and PDF

Μια απίστευτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Ινδία όπου ένας έφηβος έκοψε το λαιμό ενός 6χρονου συμμαθητή του στο ίδιο σχολείο, με την ελπίδα ότι λόγω του θανάτου δεν θα διεξάγονταν οι εξετάσεις που έπρεπε να δώσει.

Η δολοφονία έγινε το Σεπτέμβριο σε ιδιωτικό σχολείο στο Νέο Δελχί και η Αστυνομία συνέλαβε το 16χρονο δράστη την Τετάρτη (8/11)

Πρώτος ύποπτος θεωρούνταν ένας οδηγός λεωφορείου, με τις αρχές να τον κατηγορούν ότι σκότωσε τον 6χρονο όσο προσπαθούσε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Πλέον, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι υπάρχουν στοιχεία για την ενοχή του εφήβου και ο εκπρόσωπος των ανακριτικών αρχών δήλωσε πως: «Ο δράστης ήταν κακός μαθητής και στόχος του ήταν η αναβολή ενός διαγωνίσματος που έπρεπε να συμμετάσχει ενώ επίσης ήθελε να ακυρώσει με αυτό τον τρόπο και την προγραμματισμένη συνάντηση καθηγητών και γονέων στο σχολείο. Στην ανάκριση ομολόγησε τα πάντα».

Μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης του ο έφηβος θα βρίσκεται σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων, ενώ επίσης και ο οδηγός του λεωφορείου θα μείνει υπό κράτηση ώσπου να διελευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να «πέσουν» οι όποιες υποψίες υπάρχουν

 

Πηγή: iefimerida.gr