Ισπανία: Επιβάτης αεροπλάνου βγήκε στο… φτερό επειδή καθυστερούσε η αποβίβαση

Print Friendly and PDF

Ιδιαίτερα ανυπόμονος αποδείχθηκε ένας επιβάτης πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Ryanair από το Λονδίνο προς τη Μάλαγα, καθώς αποφάσισε να αποβιβαστεί… μόνος του, καθώς δεν άντεξε την αναμονή μετά την άφιξη του αεροσκάφους στην πόλη της νότιας Ισπανίας.

Αγανακτισμένος ήδη από την καθυστέρηση στην αναχώρηση της πτήσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, ο 57χρονος επιβάτης, Πολωνός υπήκοος, δεν άντεξε την περίπου μισάωρη -βάσει μαρτυριών- αναμονή μετά την άφιξη του αεροπλάνου, άνοιξε την έξοδο κινδύνου τραβώντας τον ειδικό μηχανισμό, πήρε το σακίδιό του και βγήκε στο φτερό.

Αφού έμεινε εκεί για λίγη ώρα, ο επιβάτης -κατόπιν παρακλήσεων του πληρώματος- επέστρεψε στο εσωτερικό του αεροσκάφους, έχοντας προκαλέσει στο μεταξύ την κινητοποίηση των αρχών του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το Associated Press, στην ερώτηση του πιλότου «γιατί βγήκε από την έξοδο κινδύνου», ο 57χρονος απάντησε πως δεν άντεχε να περιμένει μέσα στο αεροπλάνο.

Ο «άτακτος» επιβάτης τελικά ταλαιπωρήθηκε πολύ περισσότερο, καθώς μετά από την ενέργειά του, συνελήφθη από τις τοπικές αρχές και παρέμεινε στο αεροδρόμιο για αρκετές ώρες, ενώ οι συνεπιβάτες του αποχώρησαν 15 λεπτά αργότερα.

Πλέον, της υπόθεσης έχει επιληφθεί η ισπανική δικαιοσύνη.