Κυκλοφοριακό χάος στη Λευκωσία λόγω του Ράλι Κύπρος

Print Friendly and PDF

Ταλαιπωρία το απόγευμα για χιλιάδες οδηγούς στη Λευκωσία, λόγω του Ράλι Κύπρος. Συγκεκριμένα, έκλεισαν δρόμοι στο κέντρο της πρωτεύουσας, για τη διεξαγωγή του αναγνωριστικού γύρου της ειδικής διαδρομής Super Special Stage.

Από τις 15:00 σήμερα μέχρι τις 20:00 διεξάγεται η αναγνώριση της διαδρομής από τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, τα οποία θα διέλθουν από κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας οι οποίοι θα είναι μερικώς κλειστοί, ενώ ειδική ρύθμιση της τροχαίας θα γίνεται από την Αστυνομία.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς η Κύπρος για το Ράλι Κύπρος 2018  με τα πληρώματα και τις ομάδες που θα λάβουν μέρος να έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του Service Park στη Λάρνακα ενώ χθες είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε επιλεγμένες διαδρομές, λίγες μέρες πριν από την εκκίνηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου, τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Τσερίου σε δύο ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές, με διαφορετικό οδόστρωμα, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία του αυτοκινήτου για τον αγώνα. Από το πρωί ξεκίνησαν δοκιμές προσπαθώντας να βρουν τις αρχικές ρυθμίσεις για να αναρτήσεις, τις επιλογές για τις διάφορες γόμες ελαστικών αλλά και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν ενόψει της έναρξής του ράλι.