Κύπρια στην κορυφή της πυραμίδας της L’Oréal

Print Friendly and PDF

 

Στην ηγεσία την L’Oréal, ηγέτιδας εταιρείας στον κλάδο των καλλυντικών, βρίσκεται πλέον η κα Έρση Πυρίσιη, η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο του Active Cosmetics Deputy General Manager & Western Europe Managing Director.

Η κα Πυρίσιη, Κύπρια στην καταγωγή, διετέλεσε από την 1η Απριλίου 2015 Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της L’ORÉAL Hellas, ενώ εργάζεται στον όμιλο από το 2001.

Στην επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει να αναδείξει σειρά επιτυχιών αφού έχει αναλάβει ρόλους κλειδιά σε LVMH και Johnson & Johnson, καθώς και ως International Development Manager για τη La Roche Posay στη Λατινική Αμερική, Brand Director Vichy στη Βραζιλία, Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ολλανδία, Γενική Διευθύντρια στη La Roche Posay Γαλλίας. Εργάστηκε επίσης και ως Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στην Ισπανία, σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο λόγω οικονομικής κρίσης.

Πριν από το 2015 διετέλεσε Γενική Διευθύντρια του κλάδου Δερμοκαλλυντικών στη Γαλλία και στη συνέχεια είχε τον ίδιο τίτλο για την ζώνη της Αμερικής.

Στα δύο χρόνια ως διευθύντρια της L’ORÉAL Hellas είχε καταγραφεί αύξηση στα μερίδια αγοράς της εταιρείας, ενώ υπήρχε σταθερή ανάπτυξη των πωλήσεων.

Πλέον τη θέση της ως Γενικός Διευθυντή της L’Oréal Hellas ανέλαβε ο κος Mehdi Κhoubbane, ο οποίος κατάγεται από τη Γαλλία.

Ο νέος γενικός διευθυντής της L’Oréal Hellas, Mehdi Κhoubbane, κατάγεται από την Γαλλία και το Μαρόκο και εργάζεται στον όμιλο L’Oréal από το 2002. Έχει περάσει από την εταιρεία Vichy ως μέλος της ομάδας Marketing, και την La Roche-Posay, ενώ ανέλαβε και καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Δερμοκαλλυντικών στην Πολωνία.

Ακολούθησε η μετακίνησή του στην Κίνα όπου για 5 χρόνια διηύθυνε τον τομέα των Δερμοκαλλυντικών σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό επιχειρησιακό περιβάλλον για να επιστρέψει στη Γαλλία στις αρχές του 2016 στην ηγεσία της μάρκας L’Oréal Paris.