Εντυπωσιακή παρουσία της Cyfield στην «Ιδανική Κατοικία»

Print Friendly and PDF

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στο κοινό που επισκέφτηκε την εξειδικευμένη έκθεση Ιδανική Κατοικία, το περίπτερο της Cyfield.

Ο Όμιλος που συμμετείχε και φέτος στην έκθεση αυτή, προσέφερε στους επισκέπτες πληθώρα προτάσεων και επιλογών για να επιλέξουν το σπίτι των ονείρων τους.

Στα πλαίσια της έκθεσης, η Cyfield είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νέας γενιάς διαμερίσματα της σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα καθώς και τις κατοικίες που ανεγείρει σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας.

Επιπλέον, όσοι επισκέφτηκαν το περίπτερο της Cyfield είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον ουρανοξύστη «360» που ανεγείρει ο Όμιλος στη Λεωφόρο Μακαρίου. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος διένειμε ειδικό φυλλάδιο για το μεγαλεπήβολο έργο του, το οποίο περιείχε τόσο τις προδιαγραφές του κτηρίου, όσο και το πως θα διαμορφωθεί.

Οι εκπρόσωποι του Ομίλου κατά τη διάρκεια της έκθεσης, κατεύθυναν τους επισκέπτες ανάλογα με τις ανάγκες και τα γούστα τους παρέχοντας τους τις απαραίτητες πληροφορίες για τα έργα της εταιρείας, προκειμένου να καταλήξουν στην κατάλληλη επιλογή στέγης.