Οι οκτώ τυχεροί του διαγωνισμού του The Mall of Engomi

Print Friendly and PDF

Ο μεγάλος διαγωνισμός που διήρκεσε όλο τον Φεβρουάριο από το The Mall of Engomi και τη Louis Hotels ολοκληρώθηκε και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των οκτώ νικητών. Οι τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, προσφορά του εμπορικού κέντρου και της γνωστής εταιρείας ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
Ο διαγωνισμός του The Mall of Engomi και της Louis Hotels κράτησε έναν ολόκληρο μήνα, από την 1η μέχρι την 28η Φεβρουαρίου. Καθ’ όλη τη διάρκειά του, οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 20.000, εκ των οποίων αναδείχθηκαν και οι πιο κάτω 8 νικητές που κερδίζουν τα αντίστοιχα δώρα:
• Μαρία Εφραίμ – κουπόνι αξίας €50 για το εστιατόριο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο (για 2 άτομα)
• Ελένη Πολυβίου – κουπόνι αξίας €50 για το εστιατόριο Ελληνικό Ουζομεζεδοπωλείο (για 2 άτομα)
• Άντρη Μιχαηλίδου – κουπόνι αξίας €50 για το εστιατόριο Akakiko (για 2 άτομα)
• Σωτηρία Ροτσίδου Δράκου – κουπόνι αξίας €50 για το εστιατόριο Akakiko (για 2 άτομα)
• Έλλη Παύλου – δίκλινο με πρωινό στο ξενοδοχείο Royal Apollonia 5 *****(1 βράδυ)
• Μανώλης Μανώλη – δίκλινο με πρωινό στο ξενοδοχείο Royal Apollonia 5 *****(1 βράδυ)
• Βενετία Μεγγέ – δίκλινο με πρωινό στο ξενοδοχείο Louis Imperial Beach 4 **** (1 βράδυ)
• Γιώτα Βασιλείου – δίκλινο με πρωινό στο ξενοδοχείο Louis Imperial Beach 4 **** (1 βράδυ)

Όσοι πραγματοποίησαν αγορές αξίας 30 ευρώ και άνω από τα καταστήματα του The Mall of Engomi εξασφάλιζαν αυτόματα μια κάρτα συμμετοχής στην κλήρωση που δώριζε κουπόνια για γεύματα σε εστιατόρια και διαμονές σε ξενοδοχεία προσφορά της Louis Hotels.
Το The Mall of Engomi και η Louis Hotels εύχονται στους νικητές καλή όρεξη, καλή διαμονή και αξέχαστες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Σχετικά με το The Mall of Engomi
Το The Mall of Engomi λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2007. Τα καταστήματα σήμερα συμπληρώνουν πέραν των 14,000 τ.μ. σε ισόγειο και πρώτο όροφο. Το κτίριο περιλαμβάνει ισόγειο αλλά και υπόγειο χώρο στάθμευσης με χωρητικότητα των 500 χώρων στάθμευσης. Η τοποθεσία του The Mall of Engomi είναι σημαντική καθώς εξυπηρετεί τους Δήμους και τις περιοχές της Δυτικής Λευκωσίας όπως Άγιος Δομέτιος, Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Ανθούπολη και τα χωριά Κοκκινοτριμιθιά, Παλιομέτοχο κ.ά.
Επίσης η παρουσία του The Mall of Engomi έχει βοηθήσει στην ανάπτυξη της περιοχής της Έγκωμης και συγκεκριμένα της Λεωφόρου 28ης Οκτωβρίου και παρόδων.
Σημαντική είναι η θέση του εμπορικού κέντρου ακόμη γιατί βρίσκεται μεταξύ 2 Πανεπιστημίων; του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Στα δύο αυτά πανεπιστήμια εκτιμάται ότι φοιτούν γύρω στις 10,000 φοιτητές όχι μόνο από Λευκωσία αλλά από όλη την Κύπρο αλλά και χώρες του εξωτερικού. Οι φοιτητές αυτοί ζουν στη περιοχή κοντά στα πανεπιστήμια τους και εξυπηρετούνται από το Mall Engomi.
Το The Mall of Engomi δέχεται περίπου 1.6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.