Πρώτη συνεδρία σήμερα του Υπουργικού μετά τις εκλογές

Print Friendly and PDF

Στις 10 το πρωί θα αρχίσει η πρώτη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου μετά τις Προεδρικές Εκλογές και μια από τις τελευταίες με την παρούσα σύνθεση του Υπουργικού.

Η Συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου πραγματοποιείται εν μέσω διεργασιών και πολλών φημολογιών για τη νέα σύνθεση του κυβερνητικού σχηματισμού.

Πονοκέφαλος η νέα σύνθεση του Υπουργικού

Ο Νίκος Αναστασιάδης , μετά τον Ιωάννη Κασουλίδη μετρά στις απώλειες και τον Γιώργο Παμπορίδη, που εξέφρασαν την επιθυμία να αποχωρήσουν.

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ενημέρωσε χθες τον πρόεδρο Αναστασιάδη, ότι έκλεισε ο «κύκλος» του στο Υπουργείο Οικονομικών. Αν και το όνομά του «έπαιζε» για το Υπουργείο Εξωτερικών, φαίνεται να κλείδωσε σε αυτό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης. Παρόλα αυτά τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο όπως ξεκαθάρισε στο TVONE κυβερνητική πηγή.

Άλλοι τρεις Υπουργοί θα παραμείνουν όπως όλα δείχνουν στις θέσεις τους. Ο Γιώργος Λακκοτρύπης στο Υπουργείο Ενέργειας, Η Ζέτα Αιμιλιανίδου στο Υπουργείο Εργασίας και ο Κώστας Καδής στο Υπουργείο Παιδείας. Η παρουσία των υπολοίπων στο κυβερνητικό σχήμα πρέπει να θεωρείται αβέβαιη.