Σε κλήσεις για φωτιές σε οχήματα και απεγκλωβισμό οδηγού ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

Print Friendly and PDF

Σε κλήσεις για κατάσβεση πυρκαγιών σε οχήματα και απεγκλωβισμό οδηγού ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία .

Η ώρα 01.30 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.47. Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με την χρήση τυλιχτήρα νερού από το βυτίο του πυροσβεστικού οχήματος. Η σκηνή φυλάγεται από την Αστυνομία και τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σε συνεργασία μαζί της αργότερα σήμερα.

Εξάλλου στις 19.16 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε Ιδιωτικό όχημα εν κίνηση στην Πάφο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με 1 πυροσβεστικό όχημα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.29. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στον χώρο της μηχανής και του ταμπλό του οχήματος. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε με την χρήση τυλιχτήρα νερού από το βυτίο του το πυροσβεστικού οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος.

Εξάλλου στις 21.47 χθες βράδυ λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στη Λεμεσό. Ένα όχημα προσέκρουσε σε περιτοίχισμα πάρκου. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Συνολικά από τις 06.00 χθες το πρωί ως τις έξι σήμερα η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια ,20 πυρκαγιές,8 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.