Στην Κύπρο το παγκόσμιο εταιρικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της PwC

Print Friendly and PDF

H PwC Κύπρου φιλοξένησε φέτος για πρώτη φόρα το εταιρικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του παγκόσμιου δικτύου της που διοργανώνεται κάθε χρόνο, με συμμετοχή μελών του προσωπικού της PwC από διάφορες χώρες. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 17 Ιουνίου στο γήπεδο «Ελευθερία» και στο Πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης» με τη συμμετοχή 190 στελεχών και εργαζομένων από όλες τις βαθμίδες της PwC, από δεκατρείς χώρες.

Συγκεκριμένα, στο φετινό τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από την Κροατία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Κύπρο.

Στην τελετή έναρξης του «International Basketball Tournament 2017» της PwC, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Ιουνίου, στα γραφεία της PwC στη Λευκωσία, παρευρέθηκαν οι Πρέσβεις της Γαλλίας, της Σλοβακίας και της Γερμανίας αλλά και εκπρόσωποι των Πρεσβειών της Ελλάδος και της Πολωνίας.

Σε δηλώσεις του κατά την τελετή έναρξης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου κ. Ευγένιος Ευγενίου, καλωσόρισε τις ομάδες και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι αξίες, όπως η ευγενής άμιλλα και το ομαδικό πνεύμα, που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας, υπηρετούνται και μέσα από άλλες δραστηριότητες των ανθρώπων της PwC, όπως το «International Basketball Tournament 2017». Για όλους εμάς στην PwC Κύπρου είναι σημαντικό να στηρίζουμε διοργανώσεις με διεθνή χαρακτήρα που προβάλουν την Κύπρο σαν έναν ελκυστικό προορισμό που έχει να προσφέρει πολλές και ποικίλες επιλογές στους επισκέπτες της».

Το Εταιρικό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του διεθνούς δικτύου της PwC αποτελεί ετήσιο θεσμό και πραγματοποιείται φέτος για 8η συνεχή χρονιά. Νικήτρια ομάδα του φετινού τουρνουά αναδείχθηκε η PwC ΗΠΑ, ενώ η PwC Κύπρου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.