Οι πολίτες συνεχάρησαν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Print Friendly and PDF

Πλήθος κόσμου στο Προεδρικό Μέγαρο, οι πύλες του οποίου άνοιξαν για το κοινό, με την ευκαιρία της επανεκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

O Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας συναντάται με τους πολίτες με την ευκαιρία της επανεκλογής του, και δέχτηκε τα συγχαρητήρια του κοινού μέχρι τη μια το μεσημέρι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κληθείς να σχολιάσει πως νιώθει από τις θερμές αντιδράσεις των πολιτών τους οποίους δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό, με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είπε σαν μια έκφραση εμπιστοσύνης και ελπίδας. «Για αυτό και νιώθω ακόμη πιο βαριά την ευθύνη να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όχι μόνον όσων ήρθαν να με συγχαρούν, αλλά και ολόκληρου του κυπριακού λαού. Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου στην εμπιστοσύνη που η ευρεία κοινωνική συμμαχία των πολιτών μου έδωσε αλλά ακόμα και σε όσους έκαναν άλλες επιλογές, θέλω να το τονίσω αυτό», είπε.

Πολίτες εξέφρασαν τη χαρά τους για την ευκαιρία που τους δόθηκε να συγχαρούν τον Πρόεδρο από κοντά καθώς και για να δουν το Προεδρικό Μέγαρο.

Προηγούμενη ενημέρωση

Στο Προεδρικό πλήθος κόσμου για να συγχαρεί τον Πρόεδρο

Πλήθος κόσμου άρχισε από ενωρίς το πρωί να συρρέει στο Προεδρικό Μέγαρο, οι πύλες του οποίου άνοιξαν για το κοινό, με την ευκαιρία της επανεκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

O Πρόεδρος Αναστασιάδης, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας επιθυμεί να συναντηθεί με τους πολίτες με την ευκαιρία της επανεκλογής του, θα δέχεται τα συγχαρητήρια του κοινού μέχρι τη 1 μμ.

Το κοινό συγχαίρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και αποχωρεί από το Προεδρικό Μέγαρο με μια αναμνηστική φωτογραφία.

Πολίτες που μίλησαν στο ΚΥΠΕ εξέφρασαν τη χαρά τους για την ευκαιρία που τους δίδεται να συγχαρούν τον Πρόεδρο από κοντά καθώς και για να δουν το Προεδρικό Μέγαρο.