Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Ρώσο Πρωθυπουργό έλαβε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Print Friendly and PDF

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντιμίτρι Μεντβιέντεφ με την ευκαιρία της επανεκλογής του στην Προεδρία της Δημοκρατίας, έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο οποίο εκφράζεται η πεποίθηση ότι οι σχέσεις των δύο χωρών θα ενισχυθούν περαιτέρω.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και εμού προσωπικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επανεκλογή σας στο αξίωμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Ρωσία και η Κύπρος συνδέονται με σχέσεις φιλίας και συνεργασίας», αναφέρει ο κ. Μεντβιέντεφ.

Εκφράζει την πεποίθηση ότι «η περαιτέρω ενίσχυση του διμερούς εμπορίου και των σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της επιστήμης και τεχνολογίας, του πολιτισμού, καθώς και η συνεργασία σε ό,τι αφορά τον τομέα των ανθρωπιστικών θεμάτων, αλλά και η εφαρμογή μεγάλων κοινών έργων σε διάφορους τομείς, ανταποκρίνεται πλήρως στα μακροπρόθεσμα συμφέροντα των χωρών μας».

«Σας εύχομαι αγαπητέ κ. Πρόεδρε υγεία, ευημερία και νέες επιτυχίες στις δραστηριότητες σας τις οποίες διεξάγετε με υπευθυνότητα», καταλήγει το συγχαρητήριο μήνυμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας.