Συνέρχεται την Πέμπτη και Παρασκευή το 17ο Τακτικό Συνέδριο της ΔΕΟΚ

Print Friendly and PDF

Συνέρχεται την τρέχουσα εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή, 22-23 Ιουνίου 2017 στο Αθλητικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, Γέρι Λευκωσία, το 17ο Τακτικό Συνέδριο της ΔΕΟΚ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΔΕΟΚ.

Αναφέρεται ακόμα ότι, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 από 17:30-19:30 και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 από 08:00-15:30 και σε αυτό θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας την Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ΣΕΣ/ETUC) Luca Visentini, εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ και εκπρόσωπος του Προέδρου της ΕΟΚΕ.

Στην τελετή έναρξης του 17ου Συνεδρίου που θα γίνει την Παρασκευή θα απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου και ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης.

Ομιλία /εισήγηση προς το Συνέδριο θα απευθύνει ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας ΔΕΟΚ Διομήδης Διομήδους, προστίθεται.

Το Συνέδριο της Ομοσπονδίας που είναι εκλογοαπολογιστικό θα εκλέξει τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης: Πρόεδρο, Αναπληρωτή/τρια Πρόεδρο, Γραμματέα Οικονομικού Προγραμματισμού-Ταμία και δύο Μέλη. Θα εκλέξει επίσης 8 αιρετά Μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση.