Καδής : Απαράδεκτον να δοθούν δοκίμια πριν τις εξετάσεις εκπαιδευτικών

Print Friendly and PDF

Ατυχές και απαράδεκτο συμβάν χαρακτήρισε σε δήλωση του το περιστατικό που συνέβηκε με την ανάρτηση των γραπτών των εξετάσεων στην σελίδα του υπουργείου πριν την καθορισμένη ώρα εξέτασης ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Καδής. Παράλληλα όπως τόνισε πρόκειται για μεγάλο λάθος λειτουργού του υπουργείου Παιδείας.

Όπως επισήμανε ο Υπουργός, μόλις έγινε γνωστό το λάθος επικοινώνησε ο ιδίοις προσωπικά με το τριμελές σώμα εποπτείας των εξετάσεων και σε συνεννόηση ακύρωσαν τις σημερινές εξετάσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν σε κατοπινόν στάδιο. Τέλος διέταξε διοικητική έρευνα για το συμβάν για απόδοση ευθυνών όπου και αυτές ανήκουν.

Oι εξετάσεις στα υπόλοιπα γνωστικά αντικείμενα θα γίνουν κανονικά ενώ άμεσα θα γίνουν οι εξετάσεις και στα ακυρωθέντα μαθήματα.

Σημειώνεται ότι κατά την σημερινή ημέρα εάν γίνονταν οι εξετάσεις θα παρακάθονταν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί στις ειδικότητες των θρησκευτικών, φυσικής, πληροφορικής, φυσικής αγωγής και χημείας.

Ως γνωστόν, τα δοκίμια των Θρησκευτικών και Φυσικής που αφορούν τις εξετάσεις εκπαιδευτικών, ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπ. Παιδείας, πριν οι εξετάσεις λάβουν χώρα.

Οι εξετάσεις αναμένονταν να ξεκινήσουν στις 3.30 και τώρα είναι «στον αέρα» εφόσον έγινε η δημοσιοποίηση.

Μάλιστα είχαν ανεβεί σε σχετικά links τόσο για το μάθημα των Θρησκευτικών όσο και για το μάθημα της Φυσικής, ωστόσο τώρα δεν είναι προσβάσιμα