Συνελήφθη ο 24χρονος που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 68χρονο

Print Friendly and PDF

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ο 24χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που παρέσυρε χθες το απόγευμα τον 68χρονο Λουκά Παπαγεωργίου, καθώς επιχειρούσε να διασταυρώσει κεντρική λεωφόρο στην Πάφο.

Ο νεαρός οδηγός, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων ενώ η τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για το νέο θανατηφόρο.

Συγκεκριμένα, ο συνταξιούχος αστυνομικός, παρασύρθηκε και τραυματίσθηκε θανάσιμα στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την κεντρική λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Πάφο, από σημείο που δεν ελέγχεται από διάβαση πεζών και σε μια περιοχή όπου ο φωτισμός δεν είναι επαρκής.

Ο άτυχος Παπαγεωργίου επιχείρησε να περάσει από τη δεξιά πλευρά του δρόμου, προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του οχήματος που τον παρέσυρε και το οποίο κατευθυνόταν από το κέντρο της πόλης προς τη Γεροσκήπου. Το αυτοκίνητο οδηγούσε 24χρονος Ελληνοκύπριος, ο οποίος ανέφερε ότι δεν αντιλήφθηκε τον πεζό, που διασταύρωνε το δρόμο.

Ο συνταξιούχος αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατο του.

Τραγική σύμπτωση είναι ότι μόλις προχθές έφυγε από τη ζωή ο κατά δυο χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του, Φαίδωνας Παπαγεωργίου, επίσης συνταξιούχος αστυνομικός.