Σύρθηκε στην αποβάθρα όταν η τσάντα της πιάστηκε στην πόρτα τρένου

Print Friendly and PDF

Η 43χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στην εντατική μετά το περιστατικό που ερευνάται, την ώρα που ο οδηγός υποστηρίζει ότι ακολούθησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο. Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται επίσης ο οδηγός να τρώει το φαγητό του πριν ξεκινήσει από τον σταθμό.

«Το ξέρω ότι έκανα λάθος και είμαι συντετριμμένος με αυτό που συνέβη στη γυναίκα», δήλωσε ο οδηγός στην ιταλική Corriere della Sera. «Αλλά στο βίντεο φαίνεται ότι κοίταξα δύο φορές από τον καθρέπτη, δεν ήμουν απρόσεκτος».

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη 12 Ιουλίου, ωστόσο οι εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπως σημειώνει το BBC.

Η γυναίκα, με καταγωγή από τη Λευκορωσία, βρισκόταν αρχικά στην εντατική, αλλά η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί.

Ο Stefano Bottoni, γραμματέας του συνδικάτου Sul, υποστήριξε πως χρειάζεται να ληφθούν επιπλέον μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά. «Αν τα τρένα ήταν εξοπλισμένα με κάμερες στον χώρο του οδηγού, μπορεί να πράγματα να ήταν διαφορετικά», σημείωσε.