Το κράτος γράφει τους πολίτες στα παλιά του τα παπούτσια

Print Friendly and PDF

Οι πολλές αντιδράσεις που υπάρχουν στην περιοχή Πρωταρά για τα έργα που θυμήθηκε (!) να κάνει καλοκαιριάτικα το Τμήμα Δημοσίων Έργων είναι γνωστές. Τώρα, (άκουσον, άκουσον) αποφάσισαν στην περιοχή Περνέρα να ξεκινήσουν εργασίες για κατασκευή δρόμου μόλις 50 μέτρων την 1η Αυγούστου !!!

Έτσι, άρχισαν το σκάψιμο, έφεραν θορυβώδη μηχανήματα, έκοψαν το δρόμο, γέμισαν τον τόπο σκόνη και γενικά αναστάτωσαν όλη την περιοχή, με τους γείτονες να ορύονται και να διερωτούνται ποιος αποφάσισε να αρχίσει αυτή η εργασία τις ημέρες των διακοπών. Η εργοληπτική εταιρεία GCC λέει “εμάς τώρα μας είπαν να αρχίσουμε τις εργασίες”, ενώ τα Δημόσια Έργα που έχουν την ευθύνη δεν δίνουν καμία απάντηση.

Και το ερώτημα των παραθεριστών στην περιοχή είναι απλό:

– Δεν μπορούσε αυτή η εργασία (δρόμος 50 μέτρων) να προηγηθεί ή να γίνει μετά τις διακοπές;

Στο κάτω-κάτω οι έχοντες σπίτια στην περιοχή πάνε για διακοπές 1-2 βδομάδες το χρόνο αυτές τις μέρες τον Αύγουστο και κάποιοι έπρεπε να το σκεφτούν αυτό και να τους σεβαστούν. Δεν ήταν ανάγκη να ζήσουν αυτή την αναστάτωση και την οχληρία. Όσον αφορά τους τουρίστες βλέπουν με απορία την κατάσταση και πολύ αμφιβάλλουμε κατά πόσον θα ξαναέρθουν για διακοπές στον Πρωταρά.

Αλλά τι ψάχνουμε ψύλλους στ’ άχυρα. Είναι γνωστόν ότι το κράτος μας δεν σέβεται ούτε τους πολίτες του, ούτε τους τουρίστες του…