Το Limassol Boat Show 2018, το Μάιο, στη μαρίνα Λεμεσού 

Print Friendly and PDF

Στις 3 με 6 Μαΐου θα διεξαχθεί το φετινό Limassol Boat Show, που οργανώνει η μαρίνα Λεμεσού σε συνεργασία με τη Dacor Advertising and Media Ltd.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Κύπρου και της Ανατολικής Μεσογείου αναμένεται ότι θα υποδεχτεί πέραν των 20,000 επισκεπτών και 100 εκθετών στη φετινή διοργάνωση».

Στην έκθεση θα παραστούν επαγγελματίες του χώρου και εκθέτες από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ισραήλ, το Λίβανο και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η ετήσια αυτή συνάντηση επαγγελματιών του χώρου και δυνητικών αγοραστών δίνει την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η αγορά σκαφών αναψυχής και θαλάσσιου εξοπλισμού.

«Με φόντο το μοναδικό σκηνικό της Μαρίνας Λεμεσού, η έκθεση θα φιλοξενήσει, επίσης, πληθώρα σεμιναρίων, παρουσιάσεων προϊόντων, θαλάσσιων δραστηριοτήτων και επιδείξεων», συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Το Limassol Boat Show 2018 θα πραγματοποιηθεί σε όλους τους χώρους της Μαρίνας Λεμεσού και, συγκεκριμένα, στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στην προβλήτα, στην κεντρική πλατεία, στις θέσεις ελλιμενισμού σκαφών της Μαρίνας Λεμεσού, καθώς και στους χώρους τεχνικού εξοπλισμού.