Φαίδωνος: Να αφαιρεθεί η λέξη «κατήφορος» από την αστυνομική ανακοίνωση

Print Friendly and PDF

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, κάλεσε τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως δώσει οδηγίες να αφαιρεθεί η λέξη «κατήφορος» από την ανακοίνωση της Αστυνομίας η οποία αναφέρεται στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλώ τον Αρχηγό Αστυνομίας τον οποίο εκτιμώ (προς αποφυγήν παρερμηνειών) όπως δώσει οδηγίες να αφαιρεθεί η λέξη «κατήφορος» από την ανακοίνωση της Αστυνομίας που αναφέρεται στο πρόσωπό μου».

Σε μια άλλη εξέλιξη, Τη συμπαράστασή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τον Δήμαρχο Πάφου μετά την έκρηξη στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνα Φαίδωνος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Φαίδωνος, σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και τη συμπαράστασή του προς τον ίδιο τον Δήμαρχο και την οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα πάντα με τον Δήμαρχο, ανέφερε ότι έδωσε σχετικές οδηγίες προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης.

 

Print Friendly, PDF & Email