Φαίδωνος: Να αφαιρεθεί η λέξη «κατήφορος» από την αστυνομική ανακοίνωση

Print Friendly and PDF

 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, κάλεσε τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως δώσει οδηγίες να αφαιρεθεί η λέξη «κατήφορος» από την ανακοίνωση της Αστυνομίας η οποία αναφέρεται στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλώ τον Αρχηγό Αστυνομίας τον οποίο εκτιμώ (προς αποφυγήν παρερμηνειών) όπως δώσει οδηγίες να αφαιρεθεί η λέξη «κατήφορος» από την ανακοίνωση της Αστυνομίας που αναφέρεται στο πρόσωπό μου».

Σε μια άλλη εξέλιξη, Τη συμπαράστασή του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τον Δήμαρχο Πάφου μετά την έκρηξη στο όχημα της μητέρας του Φαίδωνα Φαίδωνος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Φαίδωνος, σε τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη λύπη του για το συμβάν και τη συμπαράστασή του προς τον ίδιο τον Δήμαρχο και την οικογένειά του.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα πάντα με τον Δήμαρχο, ανέφερε ότι έδωσε σχετικές οδηγίες προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας για εξιχνίαση της υπόθεσης.