Αυτός ο άνδρας βγάζει λεφτά περιμένοντας στην ουρά για άλλους!

Print Friendly and PDF

Αυτός ο άνδρας που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω κάνει μια δουλειά που κανείς ή ίσως ελάχιστοι θέλουν να κάνουν. Και όμως το μόνο προσόν του είναι η υπομονή!

Ο Robert Samuel βγάζει λεφτά (και διόλου ευκαταφρόνητα) απλά περιμένοντας στην ουρά για άλλους. Μάλιστα, η δουλειά του πάει τόσο καλά που έχει φτιάξει πλέον ολόκληρη εταιρεία, την “ Same Ole Line Dudes”.

Τι κάνει η εταιρεία του; Μέσω αυτής μπορείτε να προσλάβετε πρόθυμους και υπομονετικούς ανθρώπους να περιμένουν στην ουρά για σας.

Και όταν λέμε ουρά… πάνε σε υπηρεσίες, καταστήματα, για αγορά εισιτηρίων και όπου γενικώς τους ζητήσουν οι πελάτες τους.

Ο Samuel εμπνεύστηκε την ιδέα όταν το iPhone 5S θα έβγαινε στην αγορά και χιλιάδες ήθελαν να το αποκτήσουν αλλά δεν ήθελαν να περιμένουν στην ουρά. Κάποιος του πρόσφερε 300 ευρώ περίπου να περιμένει αντ’ αυτού. Και έκτοτε ο Samuel το καθιέρωσε.

Πλέον κερδίζει περίπου 1.500 – 2.000 ευρώ τη βδομάδα.

Και δεν δουλεύει πια μόνος: έχει προσφέρει μέσω της εταιρείας του δουλειά σε φίλους του και γνωστούς.

Περιγράφει τη δουλειά του ως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αφού στις ουρές γνωρίζει πολύ κόσμο, συνομιλεί μαζί τους, μαθαίνει από αυτούς και κάνει διαρκώς νέες γνωριμίες και φίλους…