Ο Ερντογάν, οι Ευρωπαίοι και το δράμα μας

Print Friendly and PDF

Φανταστείτε σε τι καιρούς έχουμε φτάσει! Ο Ερντογάν και οι πέριξ αυτoού να κατηγορούν ευρωπαϊκές χώρες για αντιδημοκρατικές πρακτικές, για νεοναζισμό και για γενοκτονίες!

Το θράσος των Τούρκων δεν έχει όρια. Μια χώρα που έχει εξαφανίσει ολόκληρους λαούς, που έχει δολοφονήσει εκατομμύρια αθώους, που είναι ο ταραχοποιός της περιοχής μας, μιλά με αυτή τη γλώσσα στους ευρωπαίους. Ένα καθεστώς που έχει φυλακίσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού της χώρας, που έχει βάλει λουκέτο στα μισά ΜΜΕ της χώρας, που καθημερινά διώκει τους αντιφρονούντες, κατηγορεί την Ευρώπη για έλλειψη δημοκρατίας. Είναι φανερόν ότι ο Ερντογάν έχει ξεφύγει εντελώς. Προκειμένου να συσπειρώσει τους ακραίους εθνικιστές της χώρας του, ενόψει του δημοψηφίσματος, βγάζει τη γλώσσα του περίπατο.

Όμως, καλά να πάθουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, οι οποίοι τον θώπευαν τόσα χρόνια. Τώρα, εισπράττουν τα επίχειρα των δικών τους λαθών και ανοχών.

Το θέμα, όμως, είναι ότι είμαστε εμείς σε Κύπρο και Ελλάδα που τον έχουμε μέσα στα πόδια μας. Εμείς πρέπει να συνεννοηθούμε μαζί του για να ζήσουμε σ’ αυτόν τον τόπο. Αυτό είναι το δράμα μας…