Το Nicosia Mall ανοίγει τις πύλες του

Το Nicosia Mall ανακοίνωσε πως ανοίγει τις πύλες του, με τις καλύτερες προδιαγραφές, όχι μόνο στην ασφάλεια αλλά και στην εξυπηρέτηση, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή.

Σε σημερινή ανακοίνωση το Nicosia Mall αναφέρει ότι στην προσπάθεια του να προσφέρει ακόμη περισσότερες διευκολύνσεις στους πελάτες του, στη μετά Covid εποχή και να τους παρέχει τις πιο incredible υπηρεσίες, έχει καθορίσει συγκεκριμένο σημείο παραλαβής προϊόντων και προσθέτει ότι η μέθοδος πληρωμής διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο παραγγελίας και το εκάστοτε κατάστημα (με πιστωτική κάρτα, μέσω e-shop ή τηλεφώνου, ή με αντικαταβολή).

Το Nicosia Mall καλεί το κοινό να κάνει την παραγγελία του απ’ το αγαπημένο του κατάστημα, μέσω e-shop, τηλεφωνικώς, ή μέσω social media και αφού φθάσει στο Nicosia Mall και παρκάρει στο προκαθορισμένο σημείο στάθμευσης και παραλαβής (Pick Up Point) που βρίσκεται κοντά στην κεντρική είσοδο, μπροστά ακριβώς από τα εξωτερικά πάρκινγ, να επικοινωνήσει με το κατάστημα από το οποίο έχει παραγγείλει και να δηλώσει τα στοιχεία του και τον αριθμό της παραγγελίας του.

«Το προσωπικό του καταστήματος θα σας παραδώσει τα ψώνια σας, καθώς εσείς βρίσκεστε στην άνεση του αυτοκινήτου σας», καταλήγει.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ