«ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ οδηγός για επόπτες και χειριστές τροφίμων»

Ο πρώην Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας κ. Γιώργος Γιωργαλλάς συνέγραψε το βιβλίο «ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ οδηγός για επόπτες και χειριστές τροφίμων»

Τα ασφαλή, υγιεινά και θρεπτικά τρόφιμα, αποτελούν θεμελιώδες στοιχείο για την ανθρώπινη υγεία.

Ωστόσο, σημαντικές βελτιώσεις στην ασφάλεια των τροφίμων θα προκύψουν μόνο, όταν όλοι στη βιομηχανία τροφίμων, έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και την κατανόηση για να αποφύγουν τους κινδύνους και τις παγίδες που σχετίζονται με την προετοιμασία παρασκευή και αποθήκευση τροφίμων.

Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 216 σελίδες, το προλογίζει ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Κώστας Καδής και έχει συγγραφεί για να βοηθήσει τους χειριστές τροφίμων, να ολοκληρώσουν με επιτυχία την εκπαίδευση τους σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και επίσης αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τους επόπτες που έχουν την ευθύνη για αυτούς τους χειριστές.

Η επιτυχημένη εφαρμογή των γνώσεων που θα αποκτηθούν, θεωρούμε πως, θα βοηθήσει τόσο τους χειριστές τροφίμων όσο και τις επιχειρήσεις τροφίμων γενικότερα, να βελτιώσουν τα πρότυπα της ασφάλειας των τροφίμων.

Το βιβλίο διατίθεται από τον ίδιο τον συγγραφέα και μπορείτε να το παραγγείλετε μέσω e-mail: ggeorgallas@hotmail.com μέσω της ιστοσελίδας www.foodsafetyservicescy.com ή μέσω τηλεφώνου 99422994.

 

 

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ