Τα πρατήρια Shell υποδέχονται και φέτος το καλοκαίρι και σας προσκαλούν να… σκοράρετε διπλά!

Από σήμερα, κάθε καταναλωτής που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων Shellγια τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει μια αυθεντική μπάλα Ferrari, καθώς κι ένα βιταμινούχο νερό CoolVit.

Κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρααπό τα αγαπημένα καύσιμα Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel έχουν τη δυνατότητα να βγουν διπλά κερδισμένοι, κάνοντας δική τους µία αυθεντική µπάλα Ferrari, αλλά και το νέο, εμπλουτισμένο με βιταμίνες νερό CoolVit της επιλογής τους με επιπλέον χρέωση μόλις €9,90.

Οι αυθεντικές μπάλες Ferrari διατίθενται σε δύο χρώματα λευκό και μαύρο για να διαλέξετε αυτό της προτίμησής σας.

Τέλος, το Coolvit Vitamin Water είναι ένα premium ρόφημα νερού εμπλουτισμένο με βιταμίνες. Είναι διαθέσιμο σε τρεις γεύσεις (Active, Sport, Balance), η καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει έναν μοναδικό συνδυασμό βιταμινών και μετάλλων που καλύπτουν το 100% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης. Τα κύρια πλεονεκτήματα του Coolvit είναι:

  • Διαθέτει υπέροχη γεύση, που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο νερό.
  • Ρόφημα χαμηλών θερμίδων, μόλις 70-80 θερμίδες ανά 500ml.
  • Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με φυσικά γλυκαντικά, Χωρίς τεχνητά αρώματα, Χωρίς συντηρητικά, λόγω ασηπτικής εμφιάλωσης.

Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια Shell με τη χρήση της κάρτας allSmart και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων. 

Και μην ξεχνάτε, βγαίνουμε έξω αλλά παραμένουμε ασφαλείς.

Καλό Καλοκαίρι!

Σχετικά με την CoralEnergyProductsCyprusLtd(www.coralenergy.com.cy)

H Coral Energy Products Cyprus Limited (στο εξής “Coral Cyprus”) είναι η εταιρεία δικαιούχος χρήσης των σημάτων Shell στην Κύπρο. Η εταιρεία έλαβε την επωνυμία αυτή μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lukoil Cyprus Limited από την Coral A.E τον Ιανουάριο του 2017. H εταιρεία με την προηγούμενή της μορφή λειτουργεί στη χώρα από το 2002.

Σχετικά με την CoralA.E. (www.coralenergy.gr)

Η Shell Hellas Α.Ε. μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε Coral A.E μετά  την εξαγορά της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. 

Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών.

Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν την χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας. 

 

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ