Έρχεταιτο #Youth Empowered Digital Edition!

Μπορεί ο Covid-19 να ανέτρεψε πολλά από τα σχέδια και να άλλαξε την καθημερινότητά μας, ωστόσο, δεν θα σταθεί εμπόδιο στη φετινή διοργάνωση του YouthEmpowered που, προσαρμοσμένο στη νέα μας κανονικότητα, προσφέρεται για πρώτη φορά σε digital εκδοχή για όλους τους νέους της Κύπρου.  

Το Youth Empowered διοργανώνεται για 3η χρονιά από την Coca-Cola στην Κύπρο. Μετρά ήδη δύο επιτυχημένα physical trainings τα προηγούμενα χρόνια και φέτος έρχεται στην digital εκδοχή του τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 11:00 – 13:00. Ένα δωρεάν, δυναμικό, δίωρο webinar που, σε συνεργασία με τα κορυφαία Πανεπιστήμια της χώρας, θα δώσει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες νέους να καθοδηγηθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ανάπτυξη και επιτυχία.
 

Πρόκειται για ένα ουσιαστικό Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ξεκίνησε το 2017 και στις 28 χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου Coca-Cola HBC. Προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην προετοιμασία της νέας γενιάς για την είσοδό της στην αγορά εργασίας. Φέτος η Coca-Cola στην Κύπρο ολοκληρώνει την προσπάθειά της να δώσει σε 3.000 άνεργους νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών, τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ευκαιρίες δικτύωσης για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Με σύνθημα: «Εμπνεύσου, Διεκδίκησε, Πέτυχε» προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα της αγοράς εργασίας και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή.

Το Webinar περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Ξεπερνώντας την κρίση και συνεχίζοντας με αισιοδοξία  - Μαρία Κατσαρού Makin
  • Καινοτομία και ψηφιοποίηση: μονόδρομος για το μέλλον μας Κυριάκος Κόκκινος
  • Υποψήφιοι: ποιες δεξιότητες αναζητούν οι μεγάλες επιχειρήσεις; Σοφία Κάντα
  • Kάνε το πάθος σου επάγγελμα! Γιώργος Ξανθάκης
  • Πώς διαμορφώνεται η αγορά εργασίας στη νέα πραγματικότητα; Στέφανη Διακαίου Φέσσα
  • Πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε κάτω από δύσκολες συνθήκες; Γιώργος Ζερβίδης
  • Είναι η πανδημία κίνητρο για αειφορία; Το εργασιακό τοπίο  - Ξένια Λοϊζίδου

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για δήλωση συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Coca-Cola HBC Cyprus

Υποστηρικτές: UNIC Career Success Center, University of Cyprus Career Office,

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ