Η Baker Tilly South East Europe στηρίζει τους αριστούχους μαθητές

Εκπροσωπώντας την εταιρεία Baker Tilly South East Europe, η κ. Μαρία Καφφά  Ανώτερη  Διευθύντρια Υπηρεσιών Ελέγχου , απένειμε ένα εκ των βραβείων στην τελειόφοιτη  μαθήτρια  Όλγα Χριστοδούλου,  του Λυκείου Παλουριώτισσας στη Λευκωσία, στην τελετή βράβευσης για το Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ελληνικής Πρεσβείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου στην Πρεσβευτική Κατοικία.

Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Κύπρο σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, διοργανώνουν τον εν λόγω διαγωνισμό από το 1976, με σκοπό την προώθηση της παιδείας και του πολιτισμού, αλλά παράλληλα και την ανάπτυξη του ενδιαφέροντος και του προβληματισμού των τελειόφοιτων μαθητών, στα πλαίσια της διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής σκέψης και της διάπλασης ενεργών, υπεύθυνων και δημοκρατικών πολιτών.

Η στήριξη μας στην εκδήλωση  αυτή αποτελεί μια από τις σημαντικές και διαχρονικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Baker Tilly South East Europe, η οποία εδώ και χρόνια έχει επιλέξει να εστιάσει την κοινωνική της δράση σε τομείς που συνδέονται με τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση.

 

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ