Μπαταρίες υποσταθμών τηλεπικοινωνιών στην κατοχή 42χρονου

Συνολικά 12 μπαταρίες υποσταθμών εταιρειών τηλεπικοινωνιών εντόπισε η Αστυνομία στην κατοχή 42χρονου στη Λεμεσό, ο οποίος παραδέχθηκε άλλες τρεις παρόμοιες κλοπές.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 19.50 χθες, ήχησε το σύστημα συναγερμού υποσταθμού αναμετάδοσης εταιρίας τηλεπικοινωνιών, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού και στον χώρο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας.

Σε δρόμο κοντά στον υποσταθμό εντοπίστηκε και ανακόπηκε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 42χρονος, ενώ από έλεγχο που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 12 μπαταρίες, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία και ένα ζευγάρι γάντια.

Ο 42χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι οι μπαταρίες που εντοπίστηκαν στο όχημα αποτελούν προϊόντα κλοπής από τον πιο πάνω υποσταθμό τηλεπικοινωνιών.

Φέρεται ακόμα να ομολόγησε την διάπραξη άλλων τριών κλοπών μπαταριών, από υποσταθμούς αναμετάδοσης, που βρίσκονται στην επαρχία Λεμεσού.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πλατρών διερευνά την υπόθεση.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ