Συζήτηση για την επιδότηση επιτοκίων διοργάνωσε η ΤΕΒΕΑ με τη Eurobank

Συζήτηση για τα σχέδια επιδότησης επιτοκίων που έχουν εξαγγελθεί από την κυβέρνηση και τη σχέση επιχειρήσεων και τραπεζών, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, διοργάνωσε με εκπροσώπους της Eurobank η Τουριστική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της Eurobank, αλλά και να υποβάλουν ερωτήματα και εισηγήσεις προς την Τράπεζα. Ολοι οι παρευρισκόμενοι σημείωσαν το γεγονός ότι η Επαρχία Αμμοχώστου πλήγηκε όσο καμία άλλη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και χρειάζεται περισσότερη στήριξη, τόσο από την κυβέρνηση όσο και από τις τράπεζες».
 
Η ΤΕΒΕΑ εκφράζει ευχαριστίες «στους εκπροσώπους της Eurobank για την ενημέρωση που παρείχαν. Ταυτόχρονα η Εταιρεία δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει την προσφορά προς τις επιχειρήσεις της επαρχίας Αμμοχώστου με παρόμοιου τύπου συζητήσεις, με στόχο την ενημέρωση και βοήθεια, κατά τη διάρκεια της πολύ δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκεται σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «της συζήτησης με την Eurobank προηγήθηκε συνεδρία της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΒΕΑ όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Επαρχία Αμμοχώστου και οι επόμενες δράσεις της Εταιρείας».

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ