Στ. Πέτσας: Αν υπάρχουν εμπλοκές πολιτικών για το Μάτι η υπόθεση θα εξεταστεί και στη Βουλή

Θα διερευνήσει η Δικαιοσύνη τις αποκαλύψεις για το Μάτι. Η κ. Γεροβασίλη προσέφυγε σε αυτήν, έχουν κινηθεί και οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για να διερευνήσουν την υπόθεση από μόνες τους, είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας στον «ΣΚΑΪ 100,3», ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε πως υπάρχουν και άλλες προσφυγές στη Δικαιοσύνη, και από τον τέως και πρώην αρχηγό της πυροσβεστικής, κ. Ματθαιόπουλο και Καπελιό, αντίστοιχα, και από όλους τους εμπλεκόμενους. Εφόσον υπάρξουν εμπλοκές πολιτικών προσώπων, κάποια στιγμή η υπόθεση θα εξεταστεί και σε επίπεδο Βουλής, είπε.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, «είναι πραγματικά τραγικά, ανήκουστα και αδιανόητα αυτά που ακούγονται. Για τις δύο υποθέσεις των Κυθήρων και της Μάνης έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από την Εισαγγελία στο Γύθειο και στον Πειραιά από το 2018 και βρίσκονται σε εξέλιξη. Σε διοικητικό επίπεδο στο εσωτερικό της πυροσβεστικής έχουν αποστρατευτεί οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την υπόθεση. Γίνονται όμως εργασίες στο εσωτερικό της πυροσβεστικής για να αποφευχθούν στο μέλλον ανάλογα περιστατικά» είπε ο κ. Πέτσας.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ