Απάντηση ΔΗΣΥ στον Νικόλα Παπαδόπουλο για αποχωρήσεις από ΔΗΚΟ

Απάντηση στις καταγγελίες του Νικόλα Παπαδόπουλου και στελεχών του ΔΗΚΟ πως πίσω από την αποχώρηση στελεχών βρίσκονται ΔΗΣΥ και Προεδρικό, έδωσε ο ΔΗΣΥ. Κάλεσε τον Νικόλα Παπαδόπουλο να φροντίσει τα του οίκου του αν θέλει να θεωρείται πολιτικά υπεύθυνο άτομο και να μην επιρρίπτει παραπλανητικά την ευθύνη σε τρίτους.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Πάγια αρχή μας ως Δημοκρατικός Συναγερμός είναι η αποφυγή κάθε σχολιασμού που αφορά τα εσωτερικά των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων. Αυτό πράξαμε και όταν αποχώρησαν στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού και εντάχθηκαν σε άλλα κόμματα.

Κάτι που φαίνεται να μην ισχύει όμως για το Δημοκρατικό Κόμμα και τον κ. Παπαδόπουλο, εφόσον «διαβλέπει» ατυχώς πίσω από κάθε εξέλιξη που τον αφορά, ως υπαίτιους την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Από την πρόταση του ΑΚΕΛ για τον Γενικό Ελεγκτή ως και τα συμβαίνοντα στο Δημοκρατικό Κόμμα, ο κ. Παπαδόπουλος αυτήν την ατυχή τακτική επέλεξε.

Καλούμε λοιπόν τον κ. Παπαδόπουλο να εγκαταλείψει αυτήν την τακτική της λανθάνουσας και παραπλανητικής επίρριψης ευθυνών προς τρίτους, ειδικά προς την κυβέρνηση και τον Δημοκρατικό Συναγερμό και να φροντίσει τα του οίκου του, όπως οφείλει να πράττει κάθε αρχηγός κόμματος αν θέλει πράγματι να θεωρεί τον εαυτό του πολιτικά υπεύθυνο άτομο.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ