Φορολογική Εκπομπή (TaxWebcast), Ιούλιος 2020 από τη Φορολογική Ομάδα της Deloitte

Παρακολουθήστε τη φορολογική εκπομπή Ιουλίου της Deloitte Κύπρου από τον Πιερή Μάρκου, Επικεφαλής του Τμήματος Φορολογικών & Νομικών Υπηρεσιών, με  καλεσμένο τον Μάριο Φωκίδη, Επιχειρησιακό Διευθυντή στο τμήμα Φορολογικών Υπηρεσιών (Business Tax).

Αυτό το μήνα η φορολογική εκπομπή καλύπτει:

  • Φορολογικό ημερολόγιο για τον Ιούλιο και Αύγουστο 2020

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να αποκτήσετε πρόσβαση στη νέα φορολογική εκπομπή, αλλά και σε όλες τις προηγούμενες. Μπορείτε επίσης να μείνετε συντονισμένοι για όλες τις καινούργιες φορολογικές εκπομπές, κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα μας.

Σχετικά με την Deloitte

Η Deloitte αναφέρεται σε μια ή περισσότερες εταιρείες - μέλη της Deloitte Touche Tohmatsu Limited, μιας ιδιωτικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης εγγεγραμμένης στο Ηνωμένο Βασίλειο, της οποίας οι εταιρείες - μέλη είναι ξεχωριστές και ανεξάρτητες εταιρικές οντότητες. Παρακαλούμε όπως επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.deloitte.com/cy/about για λεπτομερή περιγραφή της νομικής δομής της DTTL και των εταιρειών μελών της.

Η Deloitte Limited, είναι ο Κυπριακός οίκος μέλος της Deloitte Touche Tohmatsu Limited. Η Deloitte Limited είναι μεταξύ των μεγαλύτερων οίκων παροχής υπηρεσιών της χώρας, παρέχοντας ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες με πάνω από 650 άτομα προσωπικό, στη Λευκωσία και Λεμεσό. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.deloitte.com/cy.

Η Deloitte Limited είναι ιδιωτική εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο (Αρ. Εγγραφής 162812).

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ