Μαδρίτη: Tα... Nissan των λουλουδιών

Οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου προσφέρονται για κάμπινγκ, είτε σε όμορφα ορεινά μέρη είτε σε παραθαλάσσια. Προσοχή, αυτό το είδος διακοπών δεν είναι απαραίτητα φθηνό. Γίνεται από «άποψη» και -όταν είναι οργανωμένο, ώστε να τηρούνται κανόνες ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος- απαιτεί σημαντικά ποσά. Ειδικά όταν πρόκειται για χρήση τροχόσπιτων ή αυτοκινούμενων. Υπάρχουν, ωστόσο, περιπτώσεις πιο προσιτών λύσεων για μικρές αποδράσεις, με κατάλληλα διασκευασμένα οχήματα που μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία να νιώσεις κοντά στη φύση χωρίς τεράστιες δαπάνες. Δύο ενδιαφέρουσες πρακτικές προτάσεις παρουσίασε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μαδρίτης η Nissan.

Πρόκειται για νέα οχήματα τύπου Camper, το Camper NV300 και το Camper e-NV200, με εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες να απολαύσουν τη φυγή στην ύπαιθρο, στη θάλασσα ή όπου αλλού φανταστούν, ακόμα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στο Camper e-NV200.

Το εσωτερικό του NV300 Camper μπορεί να «μεταμορφωθεί» στο ιδανικό μέρος για τέσσερα άτομα χάρη σε μια ανυψούμενη οροφή, όπου μπορούν να καθίσουν γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν το γεύμα τους. Το μαγείρεμα μέσα στο φορτηγό είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό, χάρη στην κουζίνα του που διαθέτει ψυγείο, νεροχύτη και εγκατάσταση νερού και αερίου. Το βράδυ, τα Nissan Campers μπορούν να μετατραπούν σε άνετα υπνοδωμάτια. Η διαμόρφωση του NV300 επιτρέπει την ύπαρξη ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού στην ανυψούμενη οροφή.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ισπανίας, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να τα παραγγείλουν με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές τους ανάγκες. Μακάρι να τα είχαμε και στην Ελλάδα…

Από την έντυπη έκδοση

Πηγή: naftemporiki.gr

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ