Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας στον Λ. Πετούνια για το νέο χρυσό

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος κατέκτησε για τέταρτη συνεχή φορά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εκφράζει με μηνύματά του ο πολιτικός κόσμος.

«Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα "χρυσή" Ευρωπαϊκή σου διάκριση, η οποία επιβεβαιώνει την θέση σου στην κορυφή του Παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος», σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το 4ο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό επίπεδο, γεγονός που τον καθιστά πολυνίκη αλλά και έναν από τους κορυφαίους αθλητές στην ιστορία του θεσμού. Μια σπουδαία διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό», υπογράμμισε μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Η πρωτόγνωρη άνοιξη του ελληνικού αθλητισμού επισφραγίζεται με την νέα νίκη του Λευτέρη Πετρούνια», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε για 4η συνεχόμενη φορά το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Χωρίς πολλά λόγια... Απλά υποκλινόμαστε! #Glasgow2018», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Σήκωσες την Ελληνική σημαία ξανά ψηλά και μας έκανε όλους υπερήφανους. Για μία ακόμη φορά πιστός στο ραντεβού σου με το χρυσό μετάλλιο.  Λευτέρη σε ευχαριστούμε για όλα», ανέφερε σε δήλωσή της η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

«Λευτέρη Πετρούνια συνέχισε ακάθεκτος. Γιατί, ναι, οι πιο ωραίες νίκες είναι οι νίκες εναντίον του ίδιου μας του εαυτού», επεσήμανε από την πλευρά του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ο Λευτέρης μας πιστός στο ραντεβού του με την πρώτη θέση σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Ο καλύτερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος. Σηκώνει κι αυτός την πατρίδα μας στα χέρια του, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Σε ευχαριστούμε!», ανέφερε στην ανάρτησή του  στο Twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ