Αίσιο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού των τεσσάρων ανήλικων, στο Τρόοδος

Καλά στην υγεία τους είναι τα τέσσερα παιδιά που χάθηκαν το απόγευμα στην περιοχή Τροόδους και τα οποία εντοπίστηκαν απόψε σε δύσβατη περιοχή στα Πλατάνια, περίπου 10 χιλιόμετρα από τον εκδρομικό χώρο "Λιβάδι του Ππασιά", όπου είχαν μεταβεί με συγγενικά τους πρόσωπα.

Τα παιδιά άκουσε πρώτος ένας εθελοντής, ο κ.Γιάννης, ο οποίος βρισκόταν στον ίδιο χώρο και συνέδραμε με άλλους πολίτες στις προσπάθειες εντοπισμού, μαζί με μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της ΕΜΑΚ και της Πολιτικής Άμυνας.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο ΚΥΠΕ, άκουσε το κάλεσμα των παιδιών για βοήθεια και αμέσως ενημέρωσε τους αρμοδίους, ενώ ο εντοπισμός τους ήταν δύσκολος, λόγω του σκότους και του δύσβατου της περιοχής.
Ανιχνευτικοί σκύλοι καθώς και το ελικόπτερο "Ιάσων" της Αστυνομίας συνέδραμαν στις προσπάθειες εντοπισμού των τεσσάρων παιδιών, τριών κοριτσιών ηλικίας 12,13 και 15 ετών καθώς και ενός αγοριού, 10 ετών.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα παιδιά εξετάστηκαν στο ασθενοφόρο που κλήθηκε στην περιοχή και είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο θα μεταφερθούν προληπτικά, από τους γονείς τους, σε ιδιωτική κλινική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ