Κ. Παπακώστα: Ο πρωθυπουργός έχει μπει στα παπούτσια του μεσαίου χώρου

Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχει κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση σήμερα είναι μία συμμαχία τόνισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, η οποία επισήμανε ότι πλέον ο πρωθυπουργός έχει αλλάξει στρατηγική και έχει μπει στα παπούτσια του μεσαίου χώρου.

Η κα Παπακώστα μιλώντας στον ΑΝΤ1 επιτέθηκε στη Ν.Δ., υποστηρίζοντας ότι έχει υποστεί μετάλλαξη και ότι αποτελεί συνειδητή απόφαση του κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τις αρχές του κ. Καραμανλή, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε έχει απορρίψει αυτές τις αρχές.

«Είναι ένα συνονθύλευμα ακροδεξιάς πολιτικής ακολουθώντας τη μόδα άλλων χωρών της Ευρώπης. Θεωρώ πως στην πολιτική επιλέγεις στρατόπεδο. Είσαι με την κοινωνία ή με την ελίτ» σημείωσε η κα Παπακώστα.

Όσον αφορά παλαιές της δηλώσεις κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι «οι δηλώσεις που αναδείχθηκαν αφορούσαν την περίοδο του 2015 όπου τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Στις δηλώσεις μου με επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός ο οποίος σήμερα έχει άλλη στρατηγική και έχει μπει στα παπούτσια του μεσαίου χώρου. Εξάλλου στην πολιτική κάποιος θα πρέπει να έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του».

Για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη με τα τη ρίψη χημικών είπε ότι «δεν ήταν δυνατό να μην περιφρουρηθεί η 83η ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα τις ΗΠΑ. Είχε επιλεγεί ως εσχάτη λύση η απώθηση με χημικά. Η ηγεσία της ΕΛ. ΑΣ επέλεξε την απώθηση προκειμένου να μην καεί το Βελλίδιο».

Και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη πρόσθεσε: Μας στεναχωρεί το γεγονός πως υπήρχαν επιτήδειοι και ακραίοι που προσπάθησαν να υπονομεύσουν το δικαίωμα των πολιτών που ήθελαν να διεκδικήσουν και να διαδηλώσουν ειρηνικά. Να μην έχετε αμφιβολία πως η υπόθεση της διμοιρίας που εξύβριζε ερευνάται».

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ