48ωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη-Τετάρτη αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Κλειστά θα παραμένουν τα σχολεία, αφού 48ωρη απεργία για την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη αποφάσισαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις. Μετά που ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:30 η κρίσιμη κοινή συνεδρία των Κεντρικών Διοικητικών Συμβουλίων (ΚΔΣ) των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, κατά την οποία εξετάστηκαν τα μέτρα αντίδρασης, συμπεριλαμβανομένων των απεργιακών, μετά και την απόρριψη την Τρίτη το βράδυ από τη Διυπουργική Επιτροπή της θέσης των εκπαιδευτικών οργανώσεων για έξοδο από την κρίση στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις δηλώνουν ότι συμπορεύονται μαζί και τα επόμενα βήματα τους θα είναι από κοινού.

Οι εκπαιδευτικές  οργανώσεις, το απόγευμα αξιολόγησαν τις εξελίξεις καθώς και την τοποθέτηση του προέδρου της Δημοκρατίας ότι η κυβέρνηση, ανκαι είναι έτοιμη για διάλογο, δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει από τις θέσεις της και να δεχθεί τα όσα ζητούν οι εκπαιδευτικοί.

Η κοινή συνεδρία  των Κεντρικών Διοικητικών Συμβουλίων (ΚΔΣ) των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, ξεκίνησε από τις 6.30μ.μ. και σ'αυτή θα εξετάστηκαν τα μέτρα αντίδρασης, συμπεριλαμβανομένων των απεργιακών, μετά και την απόρριψη την Τρίτη το βράδυ από τη Διυπουργική Επιτροπή της θέσης των εκπαιδευτικών οργανώσεων για έξοδο από την κρίση στον χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδευτικές οργανώσεις δηλώνουν ότι συμπορεύονται μαζί και τα επόμενα βήματα τους θα είναι από κοινού.

 

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ