Έκτος εαυτού πολίτης στο ΚΕΠ Λευκωσίας - «Τα έβαλε» με την υπάλληλο και τραυματίστηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, χθες το απόγευμα ένας άνδρας επιτέθηκε σε εργαζόμενη των ΚΕΠ, γιατί δεν μπορούσε να τον εξυπηρετήσει. Γι αυτό το λόγο το πρωί οι λειτουργοί του ΚΕΠ στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου έγινε το περιστατικό, πραγματοποίησαν στάση εργασίας από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις εννέα, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα ασφάλειας στα ΚΕΠ,τα οποία είναι ελλιπή.

Περιστατικό βίας στο ΚΕΠ στη Λεωφόρο Μακαρίου
Συγκεκριμένα χθες το απόγευμα ένας άνδρας επισκέφθηκε το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία. Μιλώντας με την υπάλληλο που τον εξυπηρετούσε, ζήτησε όπως του εκδόσουν άδεια οδήγησης για τη γυναίκα του, ωστόσο δεν είχε εξουσιοδότηση από τη συζυγό του. Η υπάλληλος εξήγησε πως δεν μπορεί να του εκδόσει την άδεια, καθώς χρειάζεται η απαραίτητη εξουσιοδότηση και ο άνδρας άρχισε έχασε την ψυχραιμία του, βγήκε από το υποκατάστημα για να έρθει λίγο αργότερα, κρατώντας στα χέρια του την εξουσιοδότηση, η οποία είχε υπογραφεί από την γυναίκα του.

Όπως διαπίστωσαν τελικά οι υπάλληλοι του ΚΕΠ, εξετάζοντας την εξουσιοδότηση, η υπογραφή δεν ταιριάζει με τη γνήσια υπογραφή της συζύγου του και εξήγησαν για άλλη μια φορά στον άνδρα, πως η διαδικασία δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνη τη στιγμή, ο άνδρας βγήκε εκτός ευατού, κτυπώντας με τα χέρια του πλαστικό προστατευτικό που υπάρχει μπροστά στο ταμείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ