Συνέδριο της EBRD για κυπριακές ΜμΕ του τομέα φιλοξενίας

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διοργανώνει, στις 22 Νοεμβρίου, συνέδριο με τίτλο “Reshaping the hospitality industry – Challenges and opportunities for Cypriot SMEs”.


Ανακοίνωση της EBRD αναφέρει ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα και απευθύνεται σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα φιλοξενίας στην Κύπρο. Στόχος του είναι να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για τις παγκόσμιες τάσεις στον κλάδο και τις διάφορες παραμέτρους που επηρεάζουν τις επιχειρήσεις τους. Επιπλέον, το συνέδριο στοχεύει στην ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με ευκαιρίες αξιοποίησης επιχειρηματικών συμβουλών και χρηματοδοτικών λύσεων που η EBRD μπορεί να τους προτείνει ως εργαλεία για την ενίσχυση της ανάπτυξης και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς τους.

Θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από ειδικευμένους στον κλάδο ομιλητές, συζητήσεις και εργαστήρια. Η εκδήλωση εμπίπτει στο πρόγραμμα «Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις» (Advice for Small Businesses - ASB), ένα τριετές πρόγραμμα που υλοποιείται, από τον Μάιο του 2017, από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού (ΥΕΕΒΤ) και την EBRD.

Το συνέδριο υλοποιείται με την υποστήριξη του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

TAGS:
Print Friendly and PDF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ